Hlavní obsah

Policie zveřejnila další záběry muže podezřelého z osahávání dítěte ve výtahu v Praze

– Praha
Novinky, kub

Kriminalisté stále pátrají po muži, který je podezřelý ze zneužití 11leté dívky v Praze, a v případu zveřejnili další záběry z bezpečnostní kamery. Podezřelého policisté hledají od konce května, podle vyšetřovatelů dívku sledoval a pak osahával ve výtahu.

Muž podezřelý ze zneužití dívkyVideo: Policie ČR

 
Článek

„Kriminalistům se podařilo v rámci prověřování získat další kamerové záznamy, na kterých je podezřelý mladík zachycen. V případě, že muže poznáte nebo víte, kde by se mohl zdržovat, kontaktujte neprodleně tísňovou linku 158 nebo se obraťte na kteroukoliv služebnu policie,” sdělila v úterý mluvčí policie Hana Křížová.

Zvrhlík sledoval v Praze 11letou dívku, ve výtahu ji zneužil

Krimi

První záběry, které policie zveřejnila na konci května v počátku vyšetřování, ukázaly mladíka, když následoval dívku do výtahu. Nyní policie dala na web záběry z bezpečnostní kamery v obchodě, kde podezřelý čekal u pokladny.

Podezřelého zachytila kameraVideo: Policie ČR

Podle vyšetřovatelů mladík s respirátorem sledoval dívku 24. května od nákupního centra v Hostivaři do jednoho z domů. Poškozená ho pustila do vchodu, jedná se totiž o větší dům, kde se všichni nájemníci neznají.

Foto: Policie ČR

Mladík podezřelý ze zneužití dívky

Ve výtahu podle policie muž na dívku zaútočil a osahával ji. Když výtah zastavil, dívka s pláčem utekla a vše řekla matce, která přivolala policii. Ta nyní případ vyšetřuje jako pohlavní zneužití, za které hrozí až osm let vězení.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám