Hlavní obsah

Po požáru domu ve Vsetíně našli hasiči torzo těla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vsetín

Rozsáhlý požár roubeného rodinného domu ve vsetínské místní části Potůčky si vybral jednu oběť na životě. Kriminalisté nyní zjišťují, o koho se jedná. Zároveň vyšetřují příčinu požáru.

Foto: HZS ZK, Právo

Požár rodinného domu ve Vsetíně

Článek

„V neděli ráno jsme přijali oznámení o požáru rodinného domu ve vsetínské místní části Potůčky. V průběhu hasebních prací bylo v jedné z místností hasiči nalezeno torzo těla. V současné době čekáme na výsledky pitvy, které napomůžou nejen s přesnou identifikací zemřelé osoby, ale i s konkrétní příčinou úmrtí,“ uvedl policejní mluvčí Petr Jaroš.

Dodal, že bližší okolnosti události a příčina požáru jsou předmětem dalšího šetření. Případem se nadále zabývají vsetínští kriminalisté.

Foto: HZS ZK, Právo

Požár rodinného domu ve Vsetíně

K požáru došlo v neděli před půl devátou ráno. Při příjezdu hasičských jednotek byl už objekt z větší části v plamenech. Pod kontrolu se hasičům plameny podařilo lokalizací dostat ve tři čtvrtě na deset.

Pomáhat museli záchranáři i dvěma osobám, které se při požáru nadýchaly zplodin. „Byly převezeny posádkami zdravotnické záchranné služby do nemocnice,“ sdělil mluvčí hasičů David Martinec.

Reklama

Výběr článků

Načítám