Hlavní obsah

Po hádce v metru vytáhl útočník na cestujícího nůž, policie ho hledá jako poškozeného

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Útoku nožem musel čelit v polovině června v centru Prahy dosud neznámý muž. Po hádce se ho snažil útočník bodnout, ale poškozený se ubránil. Díky svědkyni policisté násilníka dopadli, nepřihlásil se jim však napadený.

Policie hledá poškozenéhoVideo: Policie ČR

 
Článek

Incident se odehrál 11. června odpoledne ve stanici metra Náměstí Míru. Po hádce tam podle oznámení na tísňovou linku jeden z mužů vytáhl nůž a začal druhého ohrožovat.

„Útočník se měl dokonce několikrát pokusit muže bodnout. Ten, aby předešel možnému zranění, musel těmto opakovaným ozbrojeným výpadům uhýbat,“ informoval mluvčí policie Jan Rybanský.

Mladík na Černém Mostě zmlátil muže a ukradl mu mobil. Policie má záznam z kamery

Krimi

Oba muži se pak rozešli a každý odjel jinou soupravou metra. Událost sledovala žena, která ji nahlásila na linku 158, a díky ní hlídka násilníka zadržela po výstupu ze stanice Staroměstská.

Policisté zatím případ vyšetřují jako výtržnictví, ale nutně by potřebovali mluvit s poškozeným. Prosí ho, aby se ozval na linku 158.

„Rádi bychom touto cestou poděkovali oznamovatelce, která napadení okamžitě ohlásila na tísňovou linku a popsala osobu podezřelého. Výrazně tím přispěla k jeho zadržení,“ uzavřel Rybanský.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám