Hlavní obsah

Osmnáctiletá zlodějka kradla v domově seniorů, vydávala se za pracovnici charity

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vydávala se za zástupkyni charity a lhala, že vybírá peníze na prospěšné projekty. Do domova seniorů na Chomutovsku se vydala krást teprve osmnáctiletá dívka, seniorku připravila o 600 korun.

Foto: Envato elements

Ilustrační foto

Článek

„Dívka se do domova dostala lstí a rovnou si to zamířila do otevřeného pokoje v prvním poschodí, který obývá více než 80letá paní. Mladá žena jí prý namluvila, že je z nějaké organizace, která vybírá peníze na něco prospěšného. Tímto způsobem měla od poškozené vylákat peněženku, kterou jí paní na základě smyšlené historky sama dala, a z ní si vybrat částku šest set korun. Poté místo urychleně opustila,“ popsala případ policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Mladá zlodějka se ale z lehce nabytých peněz neradovala dlouho. „Díky informaci k její osobě, kterou policistům poskytl jejich bývalý kolega, jenž pracuje ve zmíněném zařízení, byla totožnost ženy rychle zjištěna,“ doplnila mluvčí.

Policisté poté ženu zadrželi, nyní čelí podezření ze spáchání trestných činů krádeže a porušování domovní svobody.

Protřelá podvodnice připravila lidi o více než pět milionů

Krimi

Výběr článků

Načítám