Hlavní obsah

Osamělé ženy přepadává v Praze brutální násilník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Pražští policisté vyšetřují tři případy znásilněných a okradených žen, které se během posledních několika měsíců staly v Praze 4. Policisté nevylučují, že případy mají společného pachatele, kterým by měl asi osmadvacetiletý černovlasý a tmavooký muž.

Foto: Promo Supergroup.cz

Česká Supergroup

Článek

Scénář přepadení je vždy podobný. Ženy se vracely domů samy v nočních hodinách. Muž na ně zaútočil na odlehlé, málo osvětlené cestě poté, co vystoupily z autobusu či tramvaje.

Muž pak ženy brutálně fyzicky napadl, znásilnil a před odchodem okradl. Ženy musely být po útocích hospitalizovány v nemocnicích. Je možné, že si muž vytipuje oběť už cestou v dopravním prostředku.

Jakékoli cestování v nočních hodinách může být pro osamělé ženy nebezpečné, policie proto ženám doporučuje si raději zajistit doprovod.

Portrét podezřelého muže policisté poskytli médiím a prosí o pomoc veřejnost. Není vyloučeno, že i další ženy přišly do kontaktu s tímto útočníkem a podařilo se jim včas místo útoku opustit. Policisté očekávají, že se na linku 158 ozvou i tyto ženy, uvedla pražská policejní mluvčí. Podle policie muž mluví česky a má středně vysokou atletickou postavu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám