Hlavní obsah

Opilý řidič těžce zranil policisty

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BÍLOVEC

Dva policisté utrpěli ve středu těžká zranění, když se jim při jízdě ve směru od Fulneku nedaleko Bílovce do protisměru vřítila škodovka, řízená 35letým podnapilým řidičem ze Slovenska. Těžké zranění utrpěl i spolujezdec viníka.

Článek

Řidič Škody Fabie, který jako jediný vyvázl z nehody bez zranění, dostal při projíždění levotočivé zatáčky smyk a vjel do levé poloviny vozovky, kde se střetl s autem, ve kterém dva kriminalisté cestovali do práce.

"Oba policisté jsou hospitalizováni na chirurgickém oddělení novojičínské nemocnice, spolujezdec slovenského řidiče je hospitalizován na oddělení ARO," uvedl policejní inspektor Zbyněk Tomšík.

Policisté podle něj utrpěli otřes mozku, středně těžké zlomeniny žeber a jeden z nich má navíc zlomené zápěstí na levé ruce. "Spolujezdec slovenského řidiče má otřes mozku, zlomeninu žeber a pneumotorax plic," dodal Tomšík.

S obviněním slovenského řidiče policisté vyčkávají kvůli výsledkům odběru krve. Dechová zkouška ukázala, že před jízdou s největší pravděpodobností pil. "Předběžná škoda na vozidlech byla vyčíslena na 230 tisíc korun," uvedl mluvčí.

Výběr článků

Načítám