Hlavní obsah

Opilá řidička, která bourala, měla přes tři promile. V autě vezla batole

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Jedenapadesátiletá žena usedla za volant volkswagenu silně opilá. S automobilem, kde vezla dvouleté dítě, v Plzni dvakrát bourala. Policisté jí následně naměřili 3,35 promile.

Foto: PČR

Jedenapadesátiletá opilá řidička volkswagenu nabourala v Plzni dvě auta.

Článek

Událost se stala už 29. prosince krátce před půl druhou odpoledne, policie o ní informovala ve čtvrtek. Šoférka vyjížděla z plzeňské části Čechurov, konkrétně z ulice Střední cesta.

„Nezvládla ale řízení, přejela do protisměru, kde narazila do vozidla značky Peugeot, které řídil šestatřicetiletý muž. Po střetu však pokračovala dál a nabourala do zaparkovaného BMW,“ popsala policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Foto: PČR

Jedenapadesátiletá opilá řidička volkswagenu nabourala v Plzni dvě auta.

Následně se dotyčná podrobila dechové zkoušce na alkohol. Přístroj ukázal hodnotu 3,35 promile. „Ve vozidle se nacházelo dvouleté dítě, které bylo převezeno do nemocnice k vyšetření,“ zmínila Brožová.

Škoda na autech činí 140 tisíc korun. „Zahájili jsme úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ doplnila mluvčí.

Vezl tři lidi a měl přes tři promile. S autem skončil mezi popelnicemi

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám