Hlavní obsah

Opilá mladá řidička nabourala v lese mercedesem do stromu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Opilá 22letá řidička zdemolovala o víkendu Mercedes Benz E 220 d, když u obce Záblatí na Jindřichohradecku vjela do lesa. Trefila několik stromů a utrpěla lehké zranění. Škoda na autě je jeden milion korun.

Foto: Policie ČR, Policie ČR

Auto skončilo zdemolované v lese mezi stromy.

Článek

Novinky o nehodě v pondělí informovala jindřichohradecká policejní mluvčí Věra Mžiková. „K havárii došlo v sobotu v pět hodin ráno. Mladá řidička jela směrem na Lomnici nad Lužnicí a nepřizpůsobila rychlost svým schopnostem,“ uvedla policejní mluvčí.

Řidička v lamborghini trefila divočáka, škoda je půl milionu

Krimi

Upozornila, že řidička nezvládla levotočivou zatáčku. „Narazila pravou přední částí vozidla do stromu. Následkem toho bylo vozidlo odraženo vlevo mimo vozovku, kde narazilo do dalších dvou stromů, kde zůstalo zaklíněno,“ popsala nehodu Mžiková.

Foto: Policie ČR, Policie ČR

Řidička trefila mercedesem několik stromů.

Řidička utrpěla lehké zranění a záchranáři ji převezli do nemocnice. Spolujezdec vyvázl z havárie naštěstí bez zranění. Mladá žena se podrobila testu na alkohol a nadýchala 1,29 promile.

„Za spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky jí hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok.

Výběr článků

Načítám