Hlavní obsah

Okolnosti zmizení jsou velmi citlivé, řekl otec dítěte, které zemřelo v Krkonoších

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Otec zemřelého tříletého dítěte a partner 40leté ženy uvedl, že okolnosti zmizení dvojice jsou velmi citlivé, a nechtěl se k nim vyjadřovat. Ženu s dítětem našli horští záchranáři v pondělí odpoledne mrtvé v Krkonoších.

Pátrání po ženě s tříletým dítětem v Krkonoších.Video: Bez zdroje

 
Článek

Muž o silvestrovské noci původně zveřejnil příspěvek se žádostí o pomoc na Facebooku. Deníku Blesk pak následně řekl, že si pomoci váží. „Další okolnosti jsou velmi citlivé pro mě, Janu a zejména Adama,“ uvedl s tím, že další informace zveřejňovat nechce.

Policie v pondělí odpoledne informovala, že ženu a dítě našli mrtvé v oblasti Růžové hory. Pátrání probíhalo tři dny. Během pondělního rána se zapojili do akce i horští záchranáři ze sousedního Polska a z Jizerských hor.

„Na základě rozhodnutí policie bylo dnes pátrání vedeno tzv. „v rojnici “ od stanice lanové dráhy na Růžovou horu směrem na Portášky. Obě osoby byly záchranáři nalezeny v rámci tohoto postupu bez známek života. Pátrací akce se ve spolupráci s ostatními složkami IZS za všechny dny zúčastnilo přes 200 záchranářů horské služby,“ uvedla horská služba.

Foto: David Taneček, ČTK

Členové horské služby se připravují na pátrání po pohřešované čtyřicetileté ženě.

Zmizení nahlásila 30. prosince provozovatelka penzionu, kde byli matka se synem od 25. prosince ubytováni, a následně i ženin partner a otec dítěte. Ten s nimi na horském pobytu nebyl a rodinu začal postrádat 30. prosince, kdy žena se synem měla přijet domů. Muž případ nahlásil na obvodním oddělení policie v Libčicích nad Vltavou. Majitelka penzionu ženu údajně viděla naposledy 27. 12. O dva dny později měl být zachycen signál z mobilu v okolí Pece pod Sněžkou.

Policie v pondělí v poledne uvedla, že poslední stopa ohledně ženy s dítětem je z 28. prosince, kdy je zachytila bezpečnostní kamera v okolí přestupní stanice lanovky na Růžové hoře.

Pohřešovanou ženu a tříleté dítě našli v Krkonoších mrtvé

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám