Hlavní obsah

Neznámý útočník zbil prodavače, který se ho zeptal, co potřebuje. Zachytila ho kamera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V bezvědomí skončil zaměstnanec obchodu na pražském Opatově poté, co jej napadl dosud neznámý muž. Prodavač se útočníka jen zeptal, zda něco nepotřebuje.

Napadení zaměstnance obchoduVideo: Policie ČR

 
Článek

Napadení se odehrálo již v srpnu, policie požádala o pomoc při pátrání ve čtvrtek. Policisté uvedli, že prodavač byl bezdůvodně napaden, když se zeptal, co muž potřebuje. Ten ho místo odpovědi kopl do těla a přidal několik ran pěstí do obličeje.

„Poškozený po poslední ráně upadl bezvládně na zem, kde zůstal ležet v bezvědomí. Ostatní zaměstnanci kolegovi přivolali rychlou záchrannou službu,“ uvedla mluvčí policie Eva Kropáčová.

Foto: Policie ČR

Napadení zaměstnance obchodu

Šestašedesátiletý muž skončil v nemocnici. Utrpěl otřes mozku a otevřenou zlomeninu spodní čelisti, která si vyžádala operaci a hospitalizaci v nemocnici.

Podezřelý agresor byl zaznamenán na několika kamerách. Policie prosí občany, aby předali informaci o jeho totožnosti na linku 158. Případ je vyšetřován jako výtržnictví se sazbou až dva roky vězení.

Na Vltavě se potápěla loď. Někdo do ní vyvrtal díry

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám