Hlavní obsah

Nevlastní vnučce sahal na prsa a třel si její rukou přirození. Půjde na tři roky za mříže

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na tři roky do věznice s ostrahou poslal Krajský soud v Plzni Jiřího M. za sexuální zneužití nevlastní vnučky. Podle zatím nepravomocného rozsudku dvakrát sáhl třináctileté dívce na prsa a jednou si její rukou přejel po svém penisu v době, kdy spala.

Foto: Patrik Biskup

Krajský soud v Plzni

Článek

„Soud jednání obžalovaného kvalifikoval jako zločin pokusu znásilnění a pohlavního zneužívání. Kromě nepodmíněného trestu mu uložil zaplatit poškozené 100 tisíc korun jako nemajetkovou újmu,“ řekla ve čtvrtek Novinkám mluvčí krajského soudu Jana Rubášová.

Podle ní se měl Jiří M. uvedených skutků dopustit v druhé polovině roku 2022 v bytě na Klatovsku, ve kterém bydlí s babičkou poškozené, která zde občas přespávala.

Nevlastní děda osahával na Znojemsku vnučku, dostal podmínku

Krimi

„Obžalovaný využil situaci, kdy babička byla v práci, a nejméně ve dvou případech poškozenou osahával pod tričkem na prsou a jednou si rukou poškozené třel svůj pohlavní úd,“ uvedla dále mluvčí.

Jiří M. vinu před soudem přiznal. Podle znalců netrpí žádnou deviací, která by snižovala jeho ovládací či rozpoznávací schopnosti. „Musel si být vědom toho, že se dopouští protiprávního jednání,“ uvedli znalci.

Nevlastní děda osahával na Znojemsku vnučku, dostal podmínku

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám