Hlavní obsah

Neurvalý muž řval na lidi v centru Prahy. Když dorazila hlídka, svědek ho nakopl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Spršku nadávek a vulgarit chrlil ze sebe 41letý muž uplynulý pátek v centru Prahy. Snažil se zřejmě vyvolat konflikt, a tak na něj kolemjdoucí přivolali strážníky. Když s ním situaci řešila hlídka, svědek to nevydržel a nakopl ho.

Muž chrlil nadávky na strážníkyVideo: MP Praha

 
Článek

Strážníci vyrazili na náměstí Republiky ve večerních hodinách, muž se zrovna nacházel v nedalekém obchodě, kde byl sprostý a lidé z něj měli strach.

„Jste debilní nebo co, máte nějaký problém? Nebo nejste v pořádku? Jak bych se měl uklidňovat? Proč bych neřval? Myslíte si, že lidi jsou debilní?“ řval muž na strážníky.

Matka se přiznala k zabití novorozence v Praze

Krimi

„Jednačtyřicetiletý muž u sebe neměl žádný doklad totožnosti a nehodlal změnit své chování ani přes výzvy přítomné hlídky. Každá snaha dotyčného uklidnit vyústila v další sérii urážek a pořvávání,“ doplnil mluvčí strážníků Zdeněk Modálek.

V jednu chvíli jeho pořvávání nevydržel kolemjdoucí, který k muži přišel a nakopl jej. Dalšímu napadání strážníci zabránili a oba muže od sebe oddělili. Jednání sprostého muže předali strážníci k řešení správnímu orgánu, druhý muž dostal „symbolickou pokutu“.

Foto: MP Praha

Muž chrlil nadávky na strážníky.

Reklama

Výběr článků

Načítám