Hlavní obsah

Neřídil jsem, tvrdil muž po honičce s policisty. Hasiči přijeli s termo kamerou

Řidiče BMW pronásledovali ve středu odpoledne policisté na Berounsku. Muž pak tvrdil, že neřídil. Policisté si na pomoc zavolali také hasiče s termo kamerou.

Policisté pronásledovali řidiče BMWVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Policisté chtěli před třetí hodinou odpoledne zastavit jim dobře známého řidiče BMW, se kterým se už několikrát setkali, a věděli, že za volantem nemá co dělat. Po krátkém pronásledování muž auto odstavil v obci Liteň a policisté ho našli mimo vozidlo.

„Řidič ročník narození 1991 odmítl, že by s vozidlem jel. Podrobil se testům na alkohol a drogy, které byly negativní. Muž má platnou blokaci řidičského průkazu,“ řekla Novinkám mluvčí policie Michaela Richterová.

Policisté si na místo přivolali také hasiče, po kterých chtěli, aby termo kamerou potvrdili, že auto bylo v pohybu a motor je zahřátý. Muž byl následně policisty zajištěn a případ je zatím řešen jako přestupek.

K místu však musela i záchranka. „Na místo nás přivolal muž s tím, že kolabuje. Vyšetřením na místě ale nic takového zjištěno nebylo, a posádka proto z místa odjela,“ řekl Novinkám šéf řevnických záchranářů Bořek Bulíček.

Cizinci na Českokrumlovsku ujížděli hlídce. Po policistech házeli lahve

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám