Hlavní obsah

Nehodu na Klatovsku nepřežila spolujezdkyně. Bylo jí třiadevadesát

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plánice

Tragicky skončila havárie vozu Mazda, který ve středu ráno narazil na Klatovsku do stromu. Řidič, ročník 1966, skončil v nemocnici, jeho spolujezdkyně, narozená v roce 1931, nehodu nepřežila.

Foto: HZS Plzeňského kraje

Tragická nehoda na Klatovsku

Článek

Nepomohla laicky poskytnutá první pomoc ani dvacetiminutová snaha přivolaných záchranářů o resuscitaci. „Přes veškeré úsilí se jim u ženy nepovedlo obnovit životní funkce, lékařka na místě konstatovala její úmrtí,“ sdělila mluvčí krajské záchranky Mária Svobodová.

„Muž, který utrpěl středně těžká zranění, byl při vědomí směřován na akutní příjem plzeňské fakultní nemocnice,“ doplnila Svobodová.

Ke karambolu došlo na okresce z Hnačova do Plánice. „Řidič pravděpodobně sjel pravým kolem do příkopu a při pokusu z něj vyjet, strhl řízení. Vůz skončil v protějším příkopu, kde narazil do betonové vpusti a stromů,“ uvedla policejní mluvčí Barbora Šmaterová. Dechovou zkoušku na alkohol měl řidič negativní.

Podle mluvčího hasičů Petra Poncara nebylo nutné k vyproštění obou osob využít hydrauliku.

Střet dvou náklaďáků zastavil dálnici D1 u Brna. Jeden z řidičů zemřel

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám