Hlavní obsah

Nehoda uzavřela dálnici D4

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po srážce dvou osobních aut byla v pátek večer uzavřena dálnice D4 na 14. kilometru ve směru na Příbram. Při nehodě byli zraněni dva lidé.

Nehoda na D4Video: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

K nehodě došlo krátce po půl osmé, a to na 14. kilometru dálnice D4, několik desítek metrů před sjezdem na Řitku na Praze-západ.

„Jedná se o nehodu dvou osobních automobilů, která si vyžádala zranění. Dálnice musela být přibližně na hodinu uzavřena. Veškeré okolnosti nehody jsou předmětem dalšího šetření,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

Na místě zasahovali hasiči i záchranáři. Jedno z aut skončilo po nehodě převrácené na střeše. Před místem nehody se vytvořila několik kilometrů dlouhá kolona.

„Při nehodě byli zraněni dva lidé. Jeden si stěžoval na bolest krční páteře, druhý měl pohmožděniny v obličeji. Oba byli po ošetření převezeni pozemní cestou do příbramské nemocnice,“ sdělila mluvčí záchranářů Monika Nováková.

Vlak na Strakonicku smetl auto na přejezdu, řidič zahynul

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám