Hlavní obsah

Nedostal půlku lupu, vytočil linku 158 a na svého komplice zavolal policii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přerov

Hlídku policie přivolal ve středu nad ránem mladý zloděj, který byl napaden a okraden svým komplicem v Přerově.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Dvacetiletý mladík z Olomouce oznámil na linku 158 loupežné přepadení u železniční stanice v blízkosti bývalé pošty v Přerově. Policisté následně zjistili, že poškozený mladík dostal ránu pěstí od 18letého komplice z Olomouce, když se dohadovali o rozdělení odcizeného lupu,“ vylíčila případ mluvčí policie Marie Štrbáková.

K uloupeným věcem se mladíci dostali v noci na středu v prodejně s drůbeží a tabákovými výrobky v Přerově. Vzali peníze, cigarety, nápoje a tabák. Zboží schovali do batohu a utekli.

Po cestě je však vyplašilo projíždějící auto, obsah batohu vysypali do popelnice a rozutekli se k nádraží. Mladší zloděj se po cestě zastavil v herně, kde ukradené peníze prohrál.

Později se sešli u nádraží, kde došlo k již zmíněnému konfliktu. Policie škodu vyčíslila na 50 tisíc korun. Oba mladíci jsou nyní podezřelí z trestného činu krádeže ve formě spolupachatelství a hrozí jim trest odnětí svobody až do výše pěti let.

Reklama

Výběr článků

Načítám