Hlavní obsah

Náraz do stromu na Českolipsku proměnil superb v hromadu šrotu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dubá

Pohled na následky nehody v podobě zcela zdemolovaného auta po nárazu do stromu nedával podle policie příliš naděje, že v něm mohl kdokoli přežít. O obrovském štěstí může hovořit 31letý řidič, kterého z vraku vozidla značky Škoda Superb vytáhli záchranáři na Českolipsku při vědomí a „pouze“ zraněného.

Foto: Policie ČR

Řidič auta značky Škoda Superb vyvázl se zraněním z hrozivě vypadající nehody na Českolipsku

Článek

Nehoda se stala v úterý kolem 15:00 na silnici I/9 ve směru od Jestřebí na Dubou nedaleko obce Chlum.

Šofér podle vyšetřovatelů jel příliš rychle, kvůli čemuž nezvládl smyk, do kterého se dostal v pravotočivé zatáčce.

„Superb následně vyletěl ze silnice vpravo a naboural do vzrostlého stromu. Ačkoliv po tomto nárazu zůstalo vozidlo na odpis, řidič utrpěl jen pohmožděniny hrudníku,“ informovala ve středu o nehodě mluvčí policie Ivana Baláková.

Foto: Policie ČR

Řidič auta značky Škoda Superb vrazil na Českolipsku do stromu

Hasiči muže z vraku vozu vyprošťovali a záchranka ho z preventivních důvodů transportovala vrtulníkem do liberecké nemocnice na další vyšetření.

I přes zásah hasičů s vyprošťovací technikou, při které se vozidla rozstřihávají, je podle mluvčí patrné, že měl šofér obrovské štěstí v neštěstí.

„Rozumnější je jezdit tak, abyste nemuseli spoléhat se svým přežitím na takové zázraky, ty se dějí opravdu jen zřídka,“ dodala Baláková.

Foto: Policie ČR

Nehoda řidiče auta značky Škoda Superb na Českolipsku

Mladíka na Jindřichohradecku přejel kombajn při sklizni máku

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám