Hlavní obsah

Na Zlínsku srazilo auto na přechodu seniorku, zraněním v nemocnici podlehla

Právo, alf

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Spytihněv

Ve Spytihněvi na Zlínsku ve čtvrtek srazilo osobní auto 79letou seniorku, která po převozu do nemocnice vážným zraněním podlehla. Žena šla podle vyšetřovatelů v osudný okamžik po přechodu pro chodce.

Foto: ZZS Jihomoravského kraje

Ilustrační foto

Článek

Řidič sice ženě po nárazu, ke kterému došlo ve čtvrtek odpoledne, poskytl první pomoc a záchranka jí následně přepravila do nemocnice, tam však seniorka po půlnoci vážným zraněním podlehla.

Seniorku na Písecku náraz do stromu katapultoval z auta. Na místě zemřela

Krimi

„Chodkyni srazil dvaapadesátiletý řidič osobního vozidla Škoda Fabia zhruba v sedmnáct hodin. Jel ve směru od Uherského Hradiště do Napajedel. Seniorka utrpěla po střetu závažná zranění,“ přiblížila policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Seniorka nepřežila srážku s autobusem v Praze

Krimi

Dechová zkouška u řidiče vozidla Škoda Fabia byla negativní. Škoda na vozidle dosáhla pěti tisíc korun. „Veškeré okolnosti a příčiny této tragické dopravní nehody prověřují zlínští dopravní policisté ve spolupráci s kriminalisty,“ dodala Kozumplíková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám