Hlavní obsah

Na Třinecku boural zdrogovaný motorkář a po něm i policisté, kteří ho pronásledovali

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bystřice

Síly zřejmě přecenil ve středu ráno motorkář, který se snažil ujet policejní hlídce v Bystřici na Třinecku. Jeho jízda skončila u cyklostezky havárií. Stejně však dopadli i policisté, kteří jej pronásledovali.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Řidič motocyklu nereagoval na výzvy k zastavení, u cyklostezky nezvládl řízení a havaroval,“ sdělila o incidentu, který se odehrál před 8. hodinou ráno, policejní mluvčí Kateřina Kubzová.

Hned po motorkáři bourali i policisté. „Při vyhýbacím manévru vozidlo policistů havarovalo, narazilo do stromu,“ doplnila mluvčí s tím, že zatímco policisté vyvázli z karambolu bez úhony, motorkář se lehce zranil a skončil v péči záchranářů.

Důvod, proč muž před hlídkou ujížděl, byl jasný. „Bylo zjištěno, že motocyklista měl vysloven zákaz řízení motorových vozidel, a jeho test na přítomnost jiných návykových látek vyšel pozitivní,“ informovala Kubzová s tím, že dopravní policisté z Frýdku-Místku případ řeší jako dvě po sobě jdoucí nehody.

Zničené auto, zraněná spolujezdkyně. Divokou honičku zakončil muž bez řidičáku nárazem do zábradlí

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám