Hlavní obsah

Na sanitku záchranářů v Karlových Varech někdo hodil máslo

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Podivný zážitek mají za sebou záchranáři z Karlových Varů. V neděli večer, když v ochranných oblecích nakládali ve Vítězné ulici v karlovarské městské části Drahovice do sanitky pacientku s problémy s dýcháním a zvýšenými teplotami, aby ji převezli do nemocnice, jim na bočním okně ambulantního prostoru přistálo máslo.

Foto: ZZS Karlovarského kraje

Máslo na bočním okně ambulantního prostoru sanitky karlovarské krajské záchranky.

Článek

„Neptejte se, proč zrovna máslo. Nevíme to, stejně jako neznáme úmysl spoluobčana, který ho po záchranářích hodil,“ uvedl v pondělí večer na sociálních sítích mluvčí karlovarské krajské záchranky Radek Hes.

Muž si ve Varech přivolal záchranáře, pak je napadl

Krimi

Záchranáři, kteří se plně soustředili na zajištění pacientky v sanitce, podle Hese nepostřehli, kdo máslo hodil ani odkud přilétlo.

„Nedokážeme říct, jestli to udělal někdo podnapilý, nebo jestli to udělal někdo naschvál. To se nedá říct. Spíše nás udivuje, že někdo něco takového udělá a vůbec si to dovolí,“ podivoval se Hes.

„Naštěstí šlo jen o potravinu, která se musela ze sanitky omýt poté, co záchranáři předali pacienta do další léčby,“ konstatoval mluvčí. „Chtěli bychom ale vzkázat jedno: Neohrožujte naše záchranáře! Jsou to lidi, kteří vyjíždí pomáhat ostatním v tíživé situaci. Navíc v současné době mají ztížené podmínky související s ochrannými prostředky a zvýšeným počtem výjezdů,“ uzavřel Hes.

Reklama

Výběr článků

Načítám