Hlavní obsah

Na přejezdu v Mělníku se srazil vlak s dodávkou. Z auta je totální vrak

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mělník

Na železničním přejezdu v Mělníku se v neděli srazil vlak s dodávkou. Záběry z místa nehody ukazují, že z auta je po srážce totální vrak. Podle policie utrpěl řidič dodávky zranění a musel být letecky přepraven do nemocnice.

Střet dodávky s vlakem na MělnickuVideo: Aktu.cz

 
Článek

Nehoda se stala kolem 8:45 v Českolipské ulici mezi stanicemi Mělník a Liběchov. „Jednalo se o železniční přejezd chráněný světelnou a zvukovou signalizací, podle všeho byla v provozu jak světla, tak zvuk. Nicméně řidič, který jel v dodávce sám, to přehlédl,“ uvedla policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

„Strojvůdce z nehody vyvázl bez zranění,“ doplnila Suchánková.

Foto: Aktu.cz

Ke střetu došlo na přejezdu se zvukovou i světelnou signalizací.

Řidič dodávky podle mluvčí záchranné služby Moniky Novákové utrpěl poranění hlavy, hrudníku a nohou, vrtulník ho přepravil do Fakultní nemocnice Královské Vinohrady v Praze. „Záchranáři měli na místě v péči ještě jednu osobu se stresovou reakcí,“ dodala Nováková.

Foto: Aktu.cz

Při nehodě jeden člověk utrpěl zranění.

Dechová zkouška na alkohol u strojvůdce byla podle Suchánkové negativní, u řidiče dodávky ji nebylo možné provést.

Provoz na trati mezi Mělníkem a Štětím je zastaven, náhradní dopravu zajišťují autobusy, vyplývá z webu Českých drah. Omezení provozu potrvá podle Českých drah do 10:40.

Kvůli nehodě autobusu a auta přistával ve Varech vrtulník

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám