Hlavní obsah

Na pražském Smíchově přepadli banku, policie zveřejnila fotku podezřelého

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

V pondělí odpoledne přepadl zatím neznámý pachatel banku na pražském Smíchově. Pod pohrůžkou násilí si vynutil vydání peněz a z místa utekl. Večer policie zveřejnila fotografii z kamerového záznamu s podobou podezřelého. Veřejnost prosí o pomoc při pátrání po lupiči.

BEZ KOMENTÁŘE: Přepadená banka na pražském SmíchověVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„Krátce před půl čtvrtou odpoledne nám bylo oznámeno přepadení banky v Nádražní ulici na Smíchově. Neznámý pachatel si pod pohrůžkou násilí vynutil vydání zatím nespecifikované finanční částky, se kterou poté utekl,” řekla Novinkám policejní mluvčí Eva Kropáčová.

Podezřelý odchází z banky.

Policisté po pachateli začali ihned pátrat v okolí. V bance zajistil potřebné stopy kriminalistický technik.

„Muži je přibližně padesát let, je 170 cm vysoké štíhlé postavy, má hnědě prošedivělé vlasy. V době přepadení měl na sobě tmavé oblečení a žlutý respirátor. Z kamerového záznamu je zřejmé, že měl zavázanou pravou ruku, nicméně nelze vyloučit, že se jedná pouze o pokus zmást policisty,” uvedla mluvčí.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Přepadená banka na pražském Smíchově

„Zajišťujeme záběry z bezpečnostních kamer a po pachateli intenzivně pátráme,” doplnila mluvčí s tím, že při přepadení nebyl nikdo zraněn.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám