Hlavní obsah

Na Písecku se srazila dvě nákladní auta. Jeden z řidičů nehodu nepřežil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mezi Bernarticemi a Opařany na Písecku se v pátek ráno srazila dvě nákladní auta. Jeden řidič nehodu nepřežil, druhý zůstal v kabině zaklíněný a po vyproštění ho s těžkým zraněním převezli záchranáři do českobudějovické nemocnice.

Foto: Policie ČR

Tragická nehoda na Písecku

Článek

„K nehodě vzlétl vrtulník, ale kvůli špatným povětrnostním podmínkám musel být odvolán. Na místě bylo pět pozemních posádek a dva lékaři. Jeden z řidičů podlehl zraněním ještě před příjezdem záchranářů, druhého zraněného řidiče převezla sanitka do nemocnice,“ řekla Zuzana Fajtlová, mluvčí jihočeských záchranářů.

Foto: Policie ČR

Tragická nehoda na Písecku

K tragické nehodě došlo kolem šesté hodiny ráno a okolnosti prošetřují policisté. Řidič (64) nákladního auta, který na místě zemřel, jel od Opařan na Bernartice a na přívěsu vezl náklad slepičího hnojiva.

„Podle prvotních informací se při projíždění zatáček dostal do protisměru a střetl se s druhým nákladním autem, které bylo naloženo káděmi na ryby. Proč se řidič dostal do protisměru, prošetřují kriminalisté, “ řekla Kamila Čuřínová Ingrišová, mluvčí jihočeské policie s tím, že silnice je stále neprůjezdná a policisté odklání dopravu přes Milevsko a Veselíčko.

Náraz do stromu na Českolipsku proměnil superb v hromadu šrotu

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám