Hlavní obsah

Na okně seděla kočka, postel plná hadů. V pražském hotelu řešili kuriózní nález

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pořádné překvapení v pondělí čekalo zaměstnance jednoho z hotelů na Praze 3, jimž se nedařilo zastihnout ženu, která měla ukončit pobyt. V pokoji po ní našli několik hadů a kočku. O zvířata se postarala odchytová služba. Ženu se nakonec podařilo najít, podle strážníků se ničeho protiprávního nedopustila.

Hotelový pokoj plný hadů.Video: MP Praha

 
Článek

O případu v úterý informovala mluvčí strážníků Irena Seifertová, jejíž kolegy zavolali kvůli odchytové službě pracovníci hotelu.

„Při snaze uklidit pokoj před příjezdem dalšího hosta vyšlo najevo, že se v pokoji nalézá menší kolonie hadů doplněná o černobílou kočičku. Žena, které ten den končil pobyt a měla se z něj odstěhovat, nebyla k dostižení,“ zmínila mluvčí.

Strážníci po příjezdu zajistili odchyt zvířat a vyrozuměli pracovníka z odboru životního prostředí.

Foto: MP Praha

Hotelový pokoj plný hadů.

„Na hledání majitelky pak využili i sociální sítě a rodinné příslušníky, díky kterým se nakonec podařilo majitelku hadů kontaktovat. Pětatřicetiletá žena si následně zvířata zajistila a z hotelu se po vyrovnání účtu odstěhovala. Žádného protiprávního jednání se nedopustila,“ uzavřela Seifertová.

Reklama

Výběr článků

Načítám