Hlavní obsah

Na náledí přejel otec traktorem malého syna

Novinky, Patrik Biskup

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

DOLANY

Zákeřné náledí se v sobotu podepsalo na rodinné tragédii v Dolanech na Plzeňsku. Osmadvacetiletý muž jel po dvoře statku s traktorem do mírného vršku. Na náledí se však traktor smýkl a pravým zadním kolem přejel tříletého syna. Dítě svým zraněním při převozu do nemocnice podlehlo, řekla mluvčí západočeské policejní správy Helena Malotinská.

Foto: internet

Traktor se na dvoře statku smekl na náledí.

Článek

Podle lékařů bylo zranění chlapce velmi vážné. Když jsme přijeli na místo, chlapec ležel pod přístřeškem na boku. Krvácel a byl v bezvědomí. Podle prvního ohledání měl velmi rozsáhlá vnitřní poranění, uvedl zasahující lékař ze Záchranné služby okresu Plzeň-sever s tím, že malého pacienta transportoval do nemocnice vrtulník. Policisté na místě nehody provedli jen nejnutnější úkony. Nic víc se ani dělat nedalo vzhledem ke špatnému psychickému stavu rodičů. Ti nebyli schopni se vyjádřit, řekl policejní rada, který příčiny tragédie vyšetřuje. Řidiči traktoru navíc hrozí trestní stíhání za ublížení na zdraví s následkem smrti z nedbalosti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám