Hlavní obsah

Na Frýdecko-Místecku se srazilo auto s motorkářem. Letěl pro něj vrtulník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kozlovice

Moravskoslezští záchranáři zasahovali v pátek odpoledne u vážné dopravní nehody na Frýdecko-Místecku. Srazil se tam motocyklista s osobním automobilem. K nehodě vyrazila sanitka z Frenštátu pod Radhoštěm, ale i záchranářský vrtulník z Ostravy.

Foto: ZZS MSK

Záchranáři zasahovali v Kozlovicích u srážky motorkáře s osobním autem

Článek

Nehoda se stala v Kozlovicích krátce před páteční 15. hodinou. Nahlášena byla na tísňovou linku 155. Řidič motocyklu měl být podle svědků po nehodě krátce v bezvědomí, při příjezdu záchranářů však již komunikoval.

„Zasahující lékař u něj zjistil poranění hrudníku, břicha a horní končetiny. Vyslovil rovněž podezření na poranění pánve,“ sdělil mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl. Dodal, že pacient byl zajištěn krčním límcem, pánevním pásem a záchranáři mu podali potřebné léky.

Vrtulník poté zraněného motorkáře přepravil do ostravské fakultní nemocnice. Tam si ho převzali do péče pracovníci týmu urgentního příjmu.

Motorkář v Jeseníkách narazil do svodidel. Letěl pro něj vrtulník

Krimi

Výběr článků

Načítám