Hlavní obsah

Na dětském hřišti v Praze ležela spousta nevybuchlé pyrotechniky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Nevybuchlou pyrotechniku nalezenou na dětském hřišti ve středu odpoledne likvidují policejní specialisté v pražské části Krč. Podle prvotních informací bylo na místě větší množství třaskavin, policie ale ještě přesné množství nesdělila, stejně jako neupřesnila, o jaký typ výbušnin se má jednat. Na místě zasahuje policejní pyrotechnik.

Nález pyrotechniky na hřišti v PrazeVideo: Aktu.cz

 
Článek

Policisté se o nálezu pyrotechniky dozvěděli přes tísňovou linku. Mluvčí policie Richard Hrdina Novinkám sdělil, že vyrazili k dětskému hřišti u ulice Pujmanové v Krči.

Kdo nález oznámil, policie neupřesnila. „Na místě zasahuje pyrotechnik,“ zmínil mluvčí.

Foto: Aktu.cz

Policejní specialisté u místa nálezu pyrotechniky v Praze.

Přesně o jakou pyrotechniku se jednalo a v jakém byla množství, případně další podrobnosti mluvčí k 16. hodině ještě neupřesnil vzhledem ke stále trvajícímu zásahu. Rovněž není zřejmé, zda třaskaviny ležely přímo na hřišti.

Podle informací aktu.cz šlo o podomácky vyrobenou pyrotechniku. Místní uvedli, že v oblasti často něco bouchá a v posledních týdnech hořelo několik popelnic.

Foto: Aktu.cz

Zásah policie kvůli nálezu pyrotechniky v Praze.

Ze záběrů agentury Aktu.cz z místa akce je mimo jiné vidět policejní pyrotechnik, který se ve speciálním ochranném obleku pohybuje také na hřišti v blízkosti atrakcí pro děti.

Hrozba výbuchem vyhnala studenty VŠE ze dvou areálů školy v Praze

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám