Hlavní obsah

Na dálnici D5 hoří kamion

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rozvadov
Aktualizováno

Dopravu na dálnici D5 zastavila v pondělí odpoledne na 149. kilometru ve směru na Prahu nehoda tří kamionů. Jeden z nich začal následně hořet. Záchranáři ošetřili lehce zraněného 42letého muže.

Foto: HZS Plzeňského kraje

Hasiči likvidují požár kamionu na 149. kilometru dálnice D5.

Článek

Událost se stala krátce před půl druhou odpoledne. „Požár kamionu je v plném rozsahu. Na místě zasahují i jednotky z Německa, konkrétně z Pleysteinu, Eslarnu, Vohenstraussu a Waidhausu,“ upřesnil mluvčí hasičů Petr Poncar.

Policie o nehodě tří nákladních automobilů na D5 informovala na sociální síti X. Napsala, že po střetu začal jeden z kamionů hořet. Mária Svobodová z krajské záchranky uvedla, že zdravotníci mají v péči 42letého muže. Utrpěl lehká zranění a nadýchal se zplodin. Sanitka ho odvezla na akutní příjem plzeňské fakultní nemocnice.

Policisté doporučili řidičům, aby sjeli už v Německu výjezdem na Waidhaus, přejeli přes starý přechod a napojili se na D5 na nájezdu ve Svaté Kateřině.

Na Přerovsku hořel kamion, zbylo z něj jen torzo

Krimi
Foto: HZS Plzeňského kraje

Hasiči likvidují požár kamionu na 149. kilometru dálnice D5.

Reklama

Výběr článků

Načítám