Hlavní obsah

Na Blanensku se motocyklista těžce zranil při srážce s traktorem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno/Zboněk

Těžkým zraněním třicetiletého motocyklisty skončila v sobotu odpoledne srážka traktoru s motocyklem. Neštěstí se stalo asi ve 14:00 nedaleko Zboňku na Blanensku na rychlostní silnici I/43, jíž řidiči kvůli častým nehodám někdy přezdívají silnice smrti. Kolize vznikla při předjíždění, uvedla v tiskové zprávě blanenská policejní mluvčí Iva Šebková.

Článek

"Traktorista podle prvotního vyšetřování v místě, kde je zákaz předjíždění a omezená rychlost, odbočoval doleva v době, kdy jej předjížděl muž na motocyklu," popsala nehodu Šebková.

Škoda činí asi 130 tisíc korun. Přesnou příčinu nehody policisté zatím neurčili. Není to dnešní jediná vážná nehoda motocyklisty.

V Broumově dopoledne zahynul šestatřicetiletý muž, který jel pravděpodobně příliš rychle, nezvládl levotočivou zatáčku a se svým strojem narazil do betonového mostku.

V Českých Budějovicích zase odpoledne dvaadvacetiletý motocyklista narazil do zastávky MHD, kde zranil osmatřicetiletou ženu. Oba byli s vážnějšími zraněními převezeni do nemocnice.

Reklama

Výběr článků

Načítám