Hlavní obsah

Muž v Olomouci se zřítil z 15 metrů do zavařovacích sklenic

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Muž v Olomouci ve středu spadl z patnáctimetrové výšky do zavařovacích sklenic a zranil se. Na místě zasahovali záchranáři i hasiči.

Foto: HZS Olomouckého kraje, Bez zdroje

Bedny se sklenicemi.

Článek

Muž ze zatím nezjištěných důvodů spadl ze střechy kolem osmé hodiny ráno. Dopadl do kontejneru se sklenicemi. Se zraněním zůstal uvězněný ve výšce 2,5 metru.

„Záchranáři se k němu dostali díky našim nastavovacím žebříkům, muži poskytli základní ošetření. Poté jsme s vysokozdvižným vozíkem dostali paletový kontejner na zem, muže ze střepů opatrně vyprostili a přesunuli na nosítka,“ uvedla mluvčí hasičů Lucie Balážová.

Podle mluvčí záchranářů Lucie Mikiskové muž utrpěl mnohačetná zranění. „Šlo o muže středního věku, v době našeho příjezdu byl při vědomí, udával však silné bolesti zad, bylo zde podezření na zlomeninu hrudní a krční páteře a pánve. Pacient byl znehybněn, záchranáři mu podali léky proti bolesti a na kyslíkové terapii jej odvezli na urgentní příjem Fakultní nemocnice v  Olomouci,“ řekla ČTK Mikisková.

Opilý Rus spadl z 19. patra na zaparkované auto, vstal a začal si zpívat

Koktejl

Pád do kontejneru se sklem muži paradoxně mohl zachránit život, dopad na zem z patnáctimetrové výšky by měl podle zdravotníků zřejmě horší následky.

Proč muž spadl, zjišťují na místě policisté.

Foto: HZS Olomouckého kraje, Bez zdroje

Bedny se sklenicemi.

Požár domu v Olomouci šetří policie pro podezření z obecného ohrožení

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám