Hlavní obsah

Muž v Olomouci mlátil svou ženu před očima dětí a tchyně

Právo, Miloslav Hradil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

Třicetiletý opilý muž ve středu v podvečer brutálně napadl v jednom olomouckém bytě svou manželku. Bil ji, kopal a vůbec mu přitom nevadilo, že jeho řádění přihlížejí jejich dvě nezletilé děti a matka napadené ženy.

Foto: Profimedia.cz

Článek

„Muž ve společně obývaném bytě svou manželku nejprve slovně napadal a vyhrožoval jí zabitím. Poté ji několikrát udeřil otevřenou dlaní, strhl na zem a kopal do nohou. Ke zranění ženy nedošlo,“ řekla Právu ve čtvrtek olomoucká policejní mluvčí Marie Štrbáková.

Celému incidentu byly podle ní přítomny dvě nezletilé děti manželů a matka napadené ženy. „Žena událost oznámila policistům, přičemž uvedla, že je ze strany manžela vystavena opakovanému slovnímu a fyzickému napadání, které se stupňuje již od roku 2007, a to vždy, když je muž pod vlivem alkoholu nebo jiné návykové látky,“ uvedla mluvčí.

Přivolaní policisté podle ní dalším šetřením potvrdili, že se skutečně jedná o opakovanou záležitost, napadání žena už v minulosti hlásila, jednání manžela tak vykazuje všechny znaky domácího násilí.

„Muže následně vykázali ze společně obývaného bytu. Vzhledem k jeho agresivnímu chování a podnapilosti ho převezli k vystřízlivění na protialkoholní záchytnou stanici v Olomouci,“ dodala Štrbáková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám