Hlavní obsah

Muž skočil z mostu na rychlostní silnici R6

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Unhošť

Na rychlostní silnici R6 skočil v pátek večer z mostu u Unhoště muž. Vážně zraněného ho do nemocnice transportoval vrtulník. Incident se odehrál na přemostění rychlostní silnice R6 mezi Unhoští a Malým Přítočnem.

BEZ KOMENTÁŘE: Muž skočil z mostu na R6Video: Novinky

 
Článek

„Došlo zde k pádu muže přímo na vozovku rychlostní komunikace, a to ve směru na Prahu. Všichni řidiči naštěstí stihli zastavit. Zraněného muže transportoval do nemocnice vrtulník letecké záchranky,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Štěpánka Zatloukalová.

Proč muž z mostu skočil, případně zda spadl nešťastnou náhodou, zatím není jasné. Podle policistů s ním ale na mostě byla neznámá žena, po které začaly ihned v okolí pátrat policejní hlídky.

„Po této ženě stále pátráme. Snažíme se zjistit, co s mužem na mostě dělala a kam po jeho pádu odešla,“ doplnila mluvčí.

Případem se začali zabývat kladenští kriminalisté. Policisté museli rychlostní silnici R6 ve směru na Prahu uzavřít. Dopravu odkláněli již na sjezdu u Velké Dobré, před kterým se okamžitě vytvořily kolony.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám