Hlavní obsah

Muž se nechtěl bavit s kolemjdoucím. Ten ho zbil a chtěl ho oloupit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

České Budějovice

Policisté z Českých Budějovic pátrají po útočníkovi, který minulý týden napadl muže na ulici. Následně mu chtěl vzít peníze a mobil, což se mu ale nepovedlo. Kriminalisté ve středu požádali o pomoc veřejnost.

Foto: Policie ČR

Muž, se kterým by policisté o loupeži rádi hovořili.

Článek

Přepadení se odehrálo minulou středu po třetí hodině ráno na Lannově třídě. Násilník přišel k poškozenému a začal mu podle policie vysvětlovat, že se znají z nějakého konfliktu s dalším známým. Muž se s ním ale nechtěl bavit a měl se k odchodu.

„Podezřelého to zřejmě rozčílilo a napadl ho několika údery do těla. Po poškozeném chtěl peníze a mobil, které se mu však nepodařilo najít, a z místa utekl,“ informovala ve středu mluvčí policie Lenka Krausová.

Lupiči v Ostravě na ulici zkopali muže, pak mu sebrali peníze

Krimi

Napadený útočníka popsal jako muže vysokého kolem 180 cm, štíhlé postavy. Měl světlé, krátké vlasy a mluvil plynně česky. Na sobě měl v době napadení tmavě zelenou bundu s kapucí bez nápisu, tmavě šedou mikinu s kapucí, tmavé tepláky a tenisky.

Policie zveřejnila také identikit s tím, že muž na obrázku by jim mohl poskytnout důležité informace. „Pokud víte, o koho jde, prosím, volejte linku 158,“ požádala Krausová.

Reklama

Výběr článků

Načítám