Hlavní obsah

Muž nutil mladou ženu k sexuálním praktikám před webkamerou

Právo, pem
Olomouc

Muže (33) z Opavska, který nutil o jedenáct let mladší dívku k sexuálním praktikám před webkamerou, odhalili v těchto dnech olomoučtí kriminalisté. Zpovídá se ze sexuálního nátlaku a neoprávněného přístupu k počítačovému systému a nosiči informací, za což mu hrozí až čtyři roky za mřížemi. Právu to řekla ve středu policejní mluvčí Marie Šafářová.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Obviněný podle ní v blíže nezjištěné době v období od ledna do března letošního roku nejprve přes internet dívku kontaktoval s nabídkou na seznámení. Poté, co získal její důvěru, vylákal od ní její intimní fotografie. Vzájemnou komunikaci pak přesměroval na soukromý chat.

„Zde pak přes zprávy pod pohrůžkou, že získané intimní fotografie zveřejní, nutil dívku k sexuálním praktikám před webkamerou, přičemž si současně pořizoval i obrazové záznamy,“ konstatovala mluvčí.

V úmyslu znemožnit či ztížit své případné odhalení ženu opakovaně důrazně varoval, aby o jeho počínání nečinila jakékoli oznámení na policii. „Zároveň neoprávněně, bez jejího vědomí, vstoupil do její e-mailové schránky, z níž odstranil veškerý obsah,“ dodala Šafářová.

Reklama

Výběr článků

Načítám