Hlavní obsah

Muž na Vsetínsku místo řízení hledal v autě kafe, následovala srážka v protisměru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jarcová

Nehodou v protisměru skončila podle policie nepozornost 31letého řidiče na Vsetínsku. Při jízdě hledal kelímek s kávou, načež vjel do cesty jinému autu. Následoval střet, po kterém muže i řidičku z protijedoucího auta odvezla záchranka se zraněními do nemocnice.

Foto: HZS Zlínského kraje

Následky nehody na Zlínsku

Článek

Nehoda dvou škodovek se v pátek krátce před 6:30 stala u obce Jarcová na Vsetínsku.

„Došlo k úniku provozních kapalin. Hasiči u obou vozidel provedli protipožární opatření a odpojili autobaterie. Střepy a úlomky se nacházely na desítkách metrech silnice,“ informovala mluvčí hasičů mluvčí hasičů Lucie Javoříková.

Podle policie vjel řidič do protisměru, když se zřejmě plně nevěnoval řízení a snažil se vzít si kelímek s kávou ze středového panelu vozidla.

Řidič se v Praze otáčel přes šrafování, v protisměru do něj vrazilo auto

Krimi

„Srazil se s protijedoucím automobilem čtyřiapadesátileté řidičky. Obě osoby utrpěly poranění, která si vyžádala lékařské ošetření,“ zmínil mluvčí policie Petr Jaroš s tím, že zkoušky na alkohol byly negativní.

„Provoz na komunikaci l/57 byl po dobu vyšetřování dopravní nehody částečně omezený a policisté pouštěli vozidla projíždějící místem střetu kyvadlově,“ dodal Jaroš. Okolnosti střetu policie dál prověřuje.

Po čelním střetu auta s dodávkou na Opavsku se zranili oba řidiči. Jeden vážně

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám