Hlavní obsah

Muž na Frýdecko-Místecku se vážně zranil při skoku do bazénu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moravskoslezští záchranáři zasahovali v pátek večer na Frýdecko-Místecku u vážně zraněného muže. Těžce se zranil při skoku do zahradního bazénu.

Foto: Envato Elements

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala ve Sviadnově. Záchranáři se o ní dozvěděli před půl devátou prostřednictvím tísňové linky. Na pomoc ihned vyrazil tým rychlé zdravotnické pomoci, vzlétl také záchranářský vrtulník.

„Pětačtyřicetiletý muž skočil do zahradního bazénu a narazil hlavou o jeho dno. Podle svědků zůstal krátce v bezvědomí, se záchranáři byl již později v kontaktu,“ upřesnil mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl. Dodal, že lékař u něj zjistil známky poranění páteře.

„Pacient byl proto zajištěn krčním límcem a šetrně uložen do vakuové matrace. Po podání léků a dalších opatřeních, poskytnutých v rámci přednemocniční neodkladné péče, jej vrtulník transportoval na urgentní příjem ostravské fakultní nemocnice,“ shrnul Humpl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám