Hlavní obsah

Muž na dětském hřišti v Praze napadal děti a obnažoval se

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Městští policisté v Praze v úterý zpacifikovali 37letého muže, který měl podle svědků na dětském hřišti napadat děti. Byl vulgární a agresivní také na strážníky, kteří ho nakonec převezli na policii. Nikdo naštěstí nebyl zraněn.

Zadržení agresivního mužeVideo: Policie ČR

 
Článek

Na linku 156 v odpoledních hodinách volala žena a prosila o rychlý příjezd strážníků na dětské hřiště v Peškově ulici na Barrandově. Pohyboval se tam zřejmě zdrogovaný muž, který napadal hrající si děti a ještě se před nimi obnažoval.

Po příjezdu na místo strážníci dostali popis muže, jehož zanedlouho našli. „Choval se velmi zmateně, byl vulgární, divoce gestikuloval rukama a snažil se z místa odejít. Na výzvy k prokázání totožnosti nereagoval. Při dalším nepředvídatelném výpadu muže hlídka použila donucovací prostředky a nasadila mu pouta,“ informovala mluvčí strážníků Irena Seifertová.

Strážníci muže předvedli na služebnu policie kvůli zjištění totožnosti a dalším úkonům. Policisté zjistili, že jde o 37letého muže s částečně omezenou svéprávností. Případem se dále zabývají.

Autobus v Praze prudce zabrzdil. Popadala desítka lidí

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám