Hlavní obsah

Ženu nalezenou v Českém ráji zřejmě někdo zabil, myslí si policie

Právo, mip

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká Lípa

Pětatřicetiletou ženu, jejíž tělo bylo nalezeno v pondělí v katastru obce Rovensko pod Troskami v Českém ráji, pravděpodobně někdo zavraždil. Podle policie to ukázala provedená pitva.

Foto: Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Žena měla na těle zranění, která by mohla nasvědčovat účasti jiné osoby,“ potvrdil mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Po ženě o uplynulém víkendu pátralo v okolí Rovenska na pět desítek policistů a hasičů, včetně psovodů i policejního vrtulníku. Naposledy byla spatřena v sobotu 25. července kolem 23. hodiny v restauraci U Alenky v Komenského ulici v Rovensku. Pak žena zmizela a její rodina se v neděli obrátila na policisty.

Ženu v prostějovském bytě zastřelil podle policie její přítel, pak spáchal sebevraždu

Krimi

Během pátrací akce se však ženu nepodařilo nalézt. Její tělo bylo objeveno náhodně až v pondělí. Případ hned po nálezu těla převzala kriminálka. „V tuto chvíli probíhá prověřování pro podezření z násilného trestného činu. Kriminalisté zajistili na místě nálezu množství stop, provedli řadu úkonů a nařídili vyhotovení znaleckých zkoumání,“ upřesnil Vojtěch Robovský.

Auta s kamerou

Policisté také žádají o pomoc případné svědky, kteří mohli ženu v noci ze soboty na neděli v Rovensku a okolí spatřit, a obracejí se i na řidiče, kteří v danou noc Rovenskem projížděli a mají v autě palubní kameru.

Pohřešovanou ženu nalezli mrtvou

Krimi

Žena byla 175 centimetrů vysoká, tmavovlasá a střední postavy. „Když byla naposledy spatřena, měla na sobě tříčtvrteční světle modré volné kalhoty bez kapes, na nohou páskové boty šedé barvy, černé tílko s nápisem Killer cobra. Přes ramena mohla mít přehozený červený svetr,“ popsali policisté.

Žena podle nich nosila dioptrické brýle, avšak nemusela je mít v době svého odchodu z restaurace na očích.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám