Hlavní obsah

Mrtvého chlapce našli ležet pod komínem

Právo, sch

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

CHRUDIM

Patnáctiletého chlapce bez známek života nalezl ve středu 20 minut před sedmou hodinou ranní kotelník teplárny v Třemošnici na Chrudimsku. Chlapec se nacházel u paty více než třicetimetrového komína teplárny. Podle dostupných informací policie došlo k úrazu s následkem smrti pravděpodobně nešťastnou náhodou nedlouho před objevením mrtvoly chlapce.

Foto: Zlín Film Festival

Významné mezníky v historii ateliérů zachycuje přehledná časová osa.

Článek

"Šetření je na samém začátku, musí být provedeny výslechy rodičů i spolužáků, aby byl objasněn motiv tohoto činu," řekla Právu mluvčí chrudimské policie Věra Hamáčková.

"Na místo byl přivolán lékař z oddělení patologie a soudního lékařství Krajské nemocnice Pardubice, který provedl ohledání těla. Lékař následně nařídil soudní pitvu, která by měla více napovědět o rozsahu zranění a příčině smrti," dodala mluvčí.

"Byl to normální kluk, prvním rokem v učení. Až do oznámení jeho tragické smrti policií, jsem o něm prakticky nic nevěděl. Pro město Třemošnice to byla zpráva, která otřásla nejen rodinou chlapce, ale prakticky všemi jejími obyvateli," vyjádřil se k tragédii starosta Třemošnice František Novotný.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám