Hlavní obsah

Mrtvé dítě, které rodiče přinesli do lékárny v Kopřivnici, nezemřelo násilnou smrtí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový Jičín

Mrtvé pětiměsíční dítě, které rodiče přinesli do lékárny v Kopřivnici na Novojičínsku v polovině srpna, nezemřelo násilnou smrtí. Kriminalisté tak případ v nejbližších dnech odloží, na dotaz Novinek to ve středu řekla mluvčí policie Lenka Sikorová.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto.

Článek

„Výsledky zdravotní pitvy neprokázaly cizí zavinění, smrt nastala pravděpodobně přirozenou cestou z důvodu zdravotního stavu dítěte. Naši kriminalisté budou věc s největší pravděpodobností v nejbližších dnech odkládat,“ uvedla mluvčí policistů.

Rodiče do lékárny dorazili 16. srpna a hledali v ní pomoc. Dítě podle tehdejšího vyjádření mluvčího záchranářů Lukáše Humpla našli v bezvědomí v posteli. Resuscitace nebyla úspěšná. [celá zpráva]

Humpl už tehdy sdělil, že podle prvotního ohledání nenašel lékař žádné stopy násilí. Věk dítěte mohl podle něj napovídat syndromu náhlého úmrtí kojence. Na co dítě zemřelo, policie neupřesnila kvůli nízkému věku dítěte.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám