Hlavní obsah

Motorkář s drogami v batohu uháněl v Praze před policií, nakonec boural

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Několik kilometrů prchal před policejní hlídkou v úterý motorkář v Praze 4, nakonec jeho jízda skončila nehodou v Libušské ulici, po níž skončil v nemocnici. Při prohlídce se ukázalo, že měl v batohu drogy a větší množství peněz. Policie zveřejnila z pronásledování videozáznam.

Pronásledování motorkářeVideo: Policie ČR

 
Článek

Policejní hlídka si podezřelého motorkáře všimla v úterý kolem 23. hodiny. Chtěla ho zastavit a zkontrolovat, ale když za ním pustila majáky, motorkář přidal plyn a uháněl pryč.

„Během několikakilometrového ujíždění několikrát téměř nevybral zatáčku a bylo zřejmé, že moc řídit neumí. To se také potvrdilo, když po chvíli sám havaroval,“ sdělil ve čtvrtek mluvčí policie Jan Daněk.

Policisté mu poskytli po nehodě první pomoc, zraněný skončil v nemocnici. „Ještě před jeho převozem u něj v batohu našli policisté více než 30 gramů drog a větší obnos peněz,“ uvedl Daněk s tím, že muž má rovněž do konce roku zákaz řízení. O jaké drogy se jednalo, policie neupřesnila.

„Sedmatřicetiletý motorkář je nyní podezřelý z několika trestných činů a bude muset vysvětlit, kde vzal takové množství drog,” dodal mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám