Hlavní obsah

Motorkář riskantně předjížděl, po nehodě vzplálo auto s ženou a dítětem

Praha

BESIP v rámci preventivní kampaně Nemyslíš zaplatíš zveřejnil video z červnové srážky motorkáře a osobního auta na Prostějovsku. Stroj po nárazu začal okamžitě hořet a zapálil i auto. Jen štěstím se nikomu nic vážného nestalo.

Motorka zapálila při nehodě autoVideo: BESIP

 
Článek

Video organizace patřící pod ministerstvo dopravy zveřejnila na Facebooku. Natočil ho jeden ze svědků a ukazuje motorkáře, který předjíždí dvě auta, když se v protisměru objevil další vůz. Motorkář stroj položil a motorka narazila do auta. Následně začalo auto i motorka hořet.

Motorkář nepřežil srážku s osobním autem na Českolipsku

Krimi

„Při nehodě došlo k lehkému poranění motocyklisty a k shoření osobního automobilu a motocyklu. Řidička se naštěstí z hořícího vozidla dostala bezpečně ven a z auta vytáhla i své několikaměsíční dítě, které sedělo vzadu na dětské autosedačce,“ napsal BESIP k videu.

Na Litoměřicku zemřel motorkář při nehodě na D8

Krimi

Podle něj za nehodu zřejmě může nebezpečné předjíždění a následné nezvládnutí motocyklu. Podobně se již tehdy vyjádřila policie. Mluvčí policie Miluše Zajícová uvedla, že motorkář se nestihl včas zařadit před předjížděný vůz. Řidička auta se střetu ještě snažila zabránit a uhnula co nejvíce ke krajnici. Nárazu ale nezabránila. Auto i motorka kompletně shořely.

Nehodu policie stále vyšetřuje, škoda byla vyčíslena na více než 300 tisíc korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám