Hlavní obsah

Motorkář po srážce s cyklistou narazil do stromu, museli jej oživovat

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Na silnici mezi Radotínem a Černošicemi se v pátek večer srazil motorkář s cyklistou. Motorkář navíc po střetu narazil do stromu. V kritickém stavu pak skončil v nemocnici.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda motorkáře s cyklistou u RadotínaVideo: Novinky

 
Článek

K nehodě došlo okolo 20. hodiny na silnici mezi pražským Radotínem a středočeskými Černošicemi. Motorkář jel podle všeho směrem na Černošice a cyklista směrem na Prahu. Ze zatím neznámých příčin došlo ke střetu, po kterém motorkář vyjel mimo silnici a narazil do stromu.

„Na místo vyjely tři jednotky hasičů, které provedly protipožární opatření na motocyklu. Motorkář skončil v kritickém stavu v nemocnici,” uvedl mluvčí středočeských hasičů Ladislav Holomčík.

Podle informací z místa museli záchranáři motorkáře resuscitovat. Provoz na silnici řídili policisté kyvadlově.

„Motorkář narazil do stromu. Přesné okolnosti nehody jsou předmětem dalšího vyšetřování," řekla Novinkám policejní mluvčí Andrea Zoulová. Záchranáři nakonec do nemocnice převezli také cyklistu. Ten utrpěl lehké zranění. Stěžoval si na bolest nohy.

Reklama

Výběr článků

Načítám