Hlavní obsah

Motorkář nepřežil srážku s autem v Černošicích

Novinky, kub, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Černošice

Záchranáři řešili ve čtvrtek odpoledne následky vážné dopravní nehody v Černošicích v okrese Praha - západ, kde se srazilo osobní auto s motorkou. Řidič motorky podlehl zraněním na místě, jeho spolujezdkyni záchranka přepravila do nemocnice vrtulníkem. Řidička osobního auta skončila bez zranění, ale v péči psychologa kvůli šoku.

Vážná nehoda auta a motorky v ČernošicíchVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Tragická havárie se stala krátce před 16. hodinou v ulici Radotínská. „Před příjezdem záchranky hasiči poskytli zraněným předlékařskou péči a zajistili místo nehody a připravili prostor pro přistání vrtulníku,” sdělil mluvčí hasičů Ladislav Holomčík.

Muž, který motorku řídil, svým zraněním nakonec podlehl na místě nehody, spolujezdkyni přepravil do nemocnice vrtulník záchranné služby.

Foto: Novinky

Vážná nehoda v pražských Černošicích

Pro řidičku osobního auta byl podle Holomčíka přivolán člen posttraumatické péče. Okolnosti a příčinu nehody vyšetřuje policie, která rovněž uzavřela silnici.

Reklama

Výběr článků

Načítám