Hlavní obsah

Mladík napadl na ulici kolemjdoucího kvůli cigaretám. Pak vytáhl nůž

Dvacetiletý mladík podle policie minulou středu v Chrudimi napadl kolemjdoucího muže. Chtěl po něm cigarety, udeřil ho a vytáhl také nůž. Napadený utekl. Útočník si pak šel vybít zlost do obchodu, kde rozbil výlohu a ukradl vystavené zboží.

Podnapilý 20letý mladík zaútočil nožem na 38letého mužeVideo: Policie ČR

 
Článek

K potyčce došlo na Palackého třídě, kde si 20letý mladík vybral jako oběť 38letého muže, po němž chtěl cigarety. Když je muž nechtěl dát, dočkal se ran do hlavy. Mladík přitom na napadeného křičel, že jestli se otočí, vrazí mu nůž do zad. Muž se dal na útěk, ale mladík ho dostihl a opět napadl.

„Poškozenému se nakonec podařilo muže od sebe odstrčit. Na to měl ale útočník vytáhnout z kapsy nůž a několikrát se jím po poškozeném ohnat. Ten začal utíkat, a nakonec se mu podařilo schovat v jedné z prodejen,“ sdělila mluvčí policie Andrea Muzikantová.

Útočník si to pak namířil k obchodu se smíšeným zbožím, kde rozbil výlohu a odcizil balení zapalovačů.

Pro policisty nebylo pátrání po pachateli nijak složité, protože mladík je známou firmou. Za pár minut měl pouta na ruce, dechová zkouška ukázala 1,8 promile. Druhý den už byl obviněn z trestných činů nebezpečné vyhrožování, výtržnictví a krádež.

Navíc přibyla také loupež, protože v jednom chrudimském bytě s 26letým známým vymáhali údajný dluh jejich kamaráda. Došlo k napadení a odcizení dvou mobilů.

Řidič neplavec volal z potápějícího se auta na Chrudimsku o pomoc. Zachránil ho svědek

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám