Hlavní obsah

Manželce nechal dopis na rozloučenou. Muže z Táborska hledají i v Praze

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policie vyhlásila pátrání po 40letém muži z Táborska, který minulý týden v pátek odešel z místa bydliště a od té doby o sobě nedal vědět, přičemž jeho manželka doma našla dopis na rozloučenou. Muže, u kterého panují obavy o jeho život, hledají policisté nejen v Jihočeském kraji, ale také ve středních Čechách a v Praze.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Ilustrační foto

Článek

O pátrání v pondělí informoval mluvčí policie Jan Rybanský, muž podle něj odešel z domu v jedné z obcí na Táborsku v pátek kolem 7:30. Měl mít namířeno do zaměstnání, tam ale nepřišel.

„Manželka po návratu z práce nalezla dopis na rozloučenou. Policisté okamžitě zahájili pátrání, ovšem do současné doby s negativním výsledkem. Pohřešovaný muž se dosud nevrátil ani o sobě nepodal žádnou zprávu,“ zmínil mluvčí.

Podle vyšetřovatelů okolnosti nasvědčují tomu, že by se mohl pohybovat v Jihočeském a Středočeském kraji, ale také v Praze.

Měsíce pohřešovanou dívku z Brna našel kolemjdoucí v lese mrtvou

Krimi

„Pohřešovaný je asi 175 cm vysoké, střední postavy, má krátké hnědočerné vlasy a hnědé oči. Na sobě by mohl mít rifle a černou mikinu,“ upřesnil Rybanský.

Informace k muži čekají policisté na telefonních číslech 974 238 700 nebo 974 238 336, případně na tísňové lince 158 či v kterékoliv policejní služebně.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám