Hlavní obsah

Mám tu asi blázna, pobíhá mi v autobuse se smetákem, volal strážníkům šofér v Ostravě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Značně zaskočený byl před pár dny šofér autobusu na ostravské lince 48. Když dojel na konečnou do Poruby, zjistil, že ve voze zůstal jeden z cestujících. Ten nejenže odmítal autobus opustit, ale pod vlivem drogy popadl smeták a dal se do jeho uklízení.

Pětatřicetiletý muž se po aplikaci neznámé drogy pustil z ničeho nic do uklízení autobusu v Ostravě. Zasáhnout museli přivolaní strážníciVideo: MP Ostrava

 
Článek

Řidič autobusu proto povolal na pomoc strážce zákona. „Muž bez viditelného zranění strážníkům řekl, že je v pořádku a že si tentýž den dopoledne aplikoval nějakou neznámou omamnou látku. A při jízdě autobusem dostal nápad, že by jej měl uklidit. Vzal si tedy smeták a jal se autobus uklízet,“ tlumočil mužovo vysvětlení mluvčí Městské policie Ostrava Jindřich Machů.

Strážníci na místě zjistili, že neznámým uklízečem je pětatřicetiletý muž, po němž bylo vyhlášeno celostátní pátrání. Proto, i když neudělal nic, kvůli čemu by ho měli ochránci pořádku zadržet, přivolali policejní kolegy. Ti si podivného cestujícího převzali a odvezli do Olomouce.

„Na základě Okresního soudu v Olomouci byl na muže vydán příkaz k zatčení pro trestný čin zanedbání povinné výživy,“ objasnila důvod eskorty ostravská policejní mluvčí Eva Michalíková.

Moje maminka fetovala, když se mnou byla těhotná. Příběh dívky, která sama propadla drogám

Děti

Reklama

Výběr článků

Načítám