Hlavní obsah

Lupič pobodal barmanku v táborské herně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TÁBOR

Policisté hledají lupiče, který v sobotu v 5:30 přepadl hernu Multi Casino Nonstop na táborské Budějovické ulici a pobodal nožem šestadvacetiletou barmanku. Právu to potvrdil mluvčí jihočeské policie Dušan Klícha s tím, že muž dívce zasadil bodnou ránu do krajiny břišní a do obličeje.

Foto: archiv Ski areálu Razula

Díky vleku se mohou cyklisté bez problémů vyvézt až na vrchol kilometrové sjezdovky Razula.

Článek

"Sebral z baru kasírtašku, ve které bylo asi dvacet tisíc korun a odešel," uvedl Klícha. Policii a záchrannou službu zavolala těžce zraněná dívka, která byla ihned převezena do táborské nemocnice. Její zdravotní stav je vážný.

"Pachatel je ve věku 30 až 35 let, je asi180 centimetrů vysoký, štíhlé postavy. Má dlouhé blonďaté vlasy na ramena. Byl oblečený do riflové bundy a kalhot. Na zádech bundy měl obdélníkoví potisk připomínající vlajku," popsal lupiče mluvčí.

Policisté už vyloučili spojitost s tři měsíce starým případem, kdy dosud neznámý zloděj ubodal v táborské pizzerii Pinoccio šestadvacetiletou barmanku. "Vyšetřováním jsme zjistili, že muselo jít o dva různé lupiče," dodal Klícha.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám