Hlavní obsah

Kvůli zpustošenému skladu pátrá policie po pětici mladíků

Právo, mip

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policisté v Liberci pátrají po pachateli nebo skupině pachatelů, kteří zpustošili sklad jedné z libereckých firem a způsobili v něm škody za 84 tisíc korun. V souvislosti s tímto vandalismem hledají především pětici mladíků, které zachytila jedna z průmyslových kamer v areálu firmy.

Policie hledá pětici mladíkůVideo: Policie ČR

 
Článek

Policie zveřejnila video zachycující partu v areálu firmy. Zda právě tito mladíci mají mít řádění ve skladu na svědomí, policisté neupřesnili.

„Jejich svědectví může výrazným způsobem dopomoci k objasnění případu,“ řekl pouze mluvčí policie Vojtěch Robovský s tím, že pokud některého z mladíků lidé na snímcích poznají, mají se ozvat na linku 158.

Žena v Brně utrhla hlavu figuríně Leoše Janáčka

Krimi

Pachatel nebo pachatelé ve skladu zničili vjezdová rolovací vrata a odcizili uskladněné práškové hasicí přístroje a další rozličné vybavení.

„Jeden z hasicích přístrojů také přímo v interiéru skladovací haly použili. Neunikl jim ani odstavený vysokozdvižný vozík, který utrpěl škody na skleněných výplních oken a interiéru,“ doplnil Robovský.

Reklama

Výběr článků

Načítám