Hlavní obsah

„Nemáš desetikorunu?” Dva muži s nožem v ruce oloupili mladistvého

Novinky, bad
Praha

Na teprve šestnáctiletého mladíka si podle policie „hrdinsky“ troufla dvojice mužů s nožem v ruce, když jej požádala o desetikorunu. Hoch mužům chtěl vyhovět, ti ho ale podle policejní mluvčí Violety Siřišťové rovnou okradli o peněženku. V souvislosti s loupežným přepadením policie pátrá po skupině lidí, kteří by v případu mohli figurovat jako svědci.

BEZ KOMENTÁŘE: Policie pátrá po možných svědcích loupežného přepadeníVideo: Policie ČR

 
Článek

K přepadení došlo předposlední červencovou středu v Praze 9 ve Starokolínské ulici. Ve tři čtvrtě na osm večer požádali dva muži mladíka o deset korun.

Foto: Policie ČR

Policie pátrá po možných svědcích loupežného přepadení

Mladík se jal obnos hledat v peněžence, v tu chvíli ale jeden z mužů vytáhl nůž a se slovy: „Nikde o tom nemluv!“ mu ji vytrhl a společně s kumpánem z místa činu utekli.

Za loupež pachateli v případě odsouzení hrozí až deset let za mřížemi.

Jsme kamarádi, hráli divadlo před policií mladíci, kteří zbili a oloupili dvojici

Krimi

„Policisté šetřením zajistili kamerové záznamy, které byly pořízeny krátce před samotným loupežným přepadením, a je na nich zachycena skupinka osob, se kterou bychom potřebovali mluvit. V tuto chvíli osoby na záběrech vnímáme jako důležité svědky, kteří by nám mohli pomoc při objasnění tohoto případu,“ uvedla Siřišťová.

Kriminalisté se podle ní domnívají, že by skupinka svědků mohla bydlet v Újezdu nad Lesy nebo jeho okolí. „Pokud je poznáváte, ozvěte se prosím na linku 158,“ doplnila mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám